Новини

  • 27 Ноября 2016 Пробне ЗНО відбудеться у квітні

    Щороку з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця Український та регіональні центри оцінювання якості освіти організовують пробне зовнішнє незалежне оцінювання. У 2017 році пробне ЗНО відбудеться 1 та 8 квітня передає сайт testportal.gov.ua.

  • 26 Ноября 2016 Реєстрація на пробне ЗНО відбудеться в січні

    Реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 10 до 31 січня 2017 року. Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти. 

    Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця передає портал osvita.ua.

  • 29 Октября 2016 Тестові завдання для ДПА 11 клас 2017 відповідатимуть рівню стандарту

    21 вересня відбулася прес-конференція щодо особливостей проведення зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації у 2017 році. Директор Українського центру оцінювання якості освіти розповів про новації, які необхідно знати майбутнім випускникам, готуючись до тестування в наступному році, передає сайт testportal.gov.ua.

  • 11 Октября 2016 Терміни проведення ЗНО-2017

    Наказом Міністерства освіти і науки України від 31 серпня 2016 року № 1055 затверджено Календарний план підготовки та проведення в 2017 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, що визначає основні етапи підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, а також терміни їх реалізації, пише офіційний сайт МОН.

  • 03 Сентября 2016 МОН створить спільну з університетами робочу групу з розробки Умов прийому до вишів у 2017 році

    Міністерство освіти і науки створить робочу групу, яка розроблятиме проект Умов прийому до ВНЗ у 2017 році. До складу цієї групи увійдуть ректори або представники університетів України різних профілів, що дозволить досягнути консенсусного рішення. Про це 2 вересня під час наради з ректорами ВНЗ щодо попередніх підсумків вступної кампанії 2016 року сказала Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич, пише офіційний сайт МОН.

  • 19 Августа 2016 Генеральна прокуратура оприлюднила докази підробки близько 2 тисяч результатів ЗНО

    Генеральна прокуратура України спрямувала до суду обвинувальний акт щодо екс-директора Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО) Ігоря Лікарчука, двох його заступників та ще чотирьох осіб

    Їх звинувачують у несанкціонованій зміні результатів зовнішнього незалежного оцінювання, привласненні та легалізації коштів держбюджету та Американських рад з міжнародної освіти за цілою низкою кримінальних статей, повідомляє Радіо 24.

  • 18 Августа 2016 ЗНО-2016: найгірше тест з української мови написали на західній Україні

    Під час ЗНО найгірші показники з української мови, літератури й історії показали учні Закарпатської, Чернівецької і Рівненської областей

    Про це свідчать дані Центру оцінювання якості освіти, передає espreso.tv.

  • 18 Августа 2016 Учні сільських шкіл склали ЗНО гірше, ніж міських, - УЦОЯО

     У сільських навчальних закладах близько двох третин дітей здають ЗНО з усіх предметів на початковому та  середньому рівні, тобто від 1 до 6 балів за 12-бальною системою. На противагу селу, в містах більше половини  дітей здають ЗНО на достатній та високий рівень – від 7 до 12 балів.

     Про це свідчать результати ЗНО 2016 року, які представив директор Українського центру оцінювання якості  освіти Вадим Карандій під час прес-конференції в інформаційному агентстві УНІАН, пише офіційний сайт МОН.

  • 17 Августа 2016 Міносвіти назвало дату ЗНО-2017

    Міністерство освіти і науки має намір провести зовнішнє незалежне тестування з 23 травня по 15 липня 2017 року.

    Про це йдеться в наказі міністерства №889 від 27 липня, передають Українські Новини.

    Згідно з документом, громадяни зможуть здати тестування з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов.

    Кожен учасник зовнішнього тестування має право складати тести не більше ніж з чотирьох навчальних предметів.

    Результати тестування з 3 предметів (українська мова та література (українська мова), математика або історія України (період 20 - початок 21 століття), а також один навчальний предмет за вибором випускника) будуть зараховуватися як результати державної підсумкової атестації за освітнім рівнем повної загальної середньої освіти для випускників старших класів загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року.

    Як повідомляли Українські Новини, Міністерство освіти і науки України має намір ввести можливість використання сертифікатів зовнішнього незалежного тестування при вступі до вищих навчальних закладів в наступні 2-4 роки.

    Генеральна прокуратура передала в суд обвинувальний акт стосовно колишнього директора центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука та його заступників в несанкціонованому зміні результатів зовнішнього незалежного оцінювання.

  • 17 Августа 2016 Жоден випускник не склав усі іспити ЗНО на 200 балів

    258 абітурієнтів склали один із іспитів на 200 балів. З усіх іспитів по 200 балів не набрав ніхто. Семеро вступників склали два іспити на максимальний бал.

    Про це розповів на прес-конференції директор українського центру оцінювання якості освітиВадим Карандій, повідомляє Gazeta.ua.

  • 14 Августа 2016 Мінфін хоче змінити підхід до виплати стипендій

    Міністр фінансів Олександр Данилюк у коментарі Економічній правді розповів про ініціативу скасування стипендії окремим категоріям студентів.

    "Ми пропонуємо поміняти підхід до виплати стипендій. У порівнянні з іншими європейськими країнами Україна - унікальна країна. Стипендії отримують практично всі", - зазначив він.

  • 13 Августа 2016 Старшокласники вивчатимуть оновлену історію України

    17 липня 2016 року Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич підписала наказ № 826 «Про затвердження навчальних програм для 10-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів». Процедуру оновлення також пройшла програма з історії України.

    Про це йдеться у повідомленні Українського інституту національної пам’яті.

  • 08 Августа 2016 Державні місця у ВУЗах, від яких відмовилися абітурієнти, віддадуть дітям загиблих бійців АТО

    Список бюджетників, які вступають на денну форму бакалаврату не  “підтягуватиметься”, навіть якщо хтось з рекомендованих до зарахування відмовиться від свого бюджетного місця.

    Про це йдеться у листі-роз’ясненні Першого заступника Міністра України  Інни Совсун керівникам вищих навчальних закладів, повідомляє офіційний сайт МОН.

  • 03 Августа 2016 На держбюджет потрапляє понад 180 тисяч абітурієнтів

    Загалом 184 тис. 778 абітурієнтів рекомендовані  до зарахування на місця державного замовлення на всі освітньо-кваліфікаційні рівні. Єдине, що відділяє цих вступників від навчання за бюджетні кошти – оригінали документів.Їх вступникам потрібно принести до приймальної комісії ВНЗ до 18.00 5 серпня. Про це повідомляють у Міністерстві освіти і науки України.

  • 02 Августа 2016 Як і де шукати себе у списку рекомендованих до зарахування до ВНЗ: інструкція для абітурієнтів

    Міністерство освіти і науки України оприлюднило покрокову інструкцію, як та де шукати себе у списку рекомендованих до зарахування до ВНЗ. Як наголошується на офіційному сайті міністерства, особистий кабінет вступника, сайт vstup.info та сайти обраних абітурієнтом вищих навчальних закладів – три основні джерела, де абітурієнт може перевірити, чи отримав він місце держзамовлення.

 < 1 2 3 4 5 > 
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно