Міносвіти назвало дату ЗНО-2017

Міністерство освіти і науки має намір провести зовнішнє незалежне тестування з 23 травня по 15 липня 2017 року.

Про це йдеться в наказі міністерства №889 від 27 липня, передають Українські Новини.

Згідно з документом, громадяни зможуть здати тестування з української мови та літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, російської та французької мов.

Кожен учасник зовнішнього тестування має право складати тести не більше ніж з чотирьох навчальних предметів.

Результати тестування з 3 предметів (українська мова та література (українська мова), математика або історія України (період 20 - початок 21 століття), а також один навчальний предмет за вибором випускника) будуть зараховуватися як результати державної підсумкової атестації за освітнім рівнем повної загальної середньої освіти для випускників старших класів загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року.

Як повідомляли Українські Новини, Міністерство освіти і науки України має намір ввести можливість використання сертифікатів зовнішнього незалежного тестування при вступі до вищих навчальних закладів в наступні 2-4 роки.

Генеральна прокуратура передала в суд обвинувальний акт стосовно колишнього директора центру оцінювання якості освіти Ігоря Лікарчука та його заступників в несанкціонованому зміні результатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно