Опубліковані відповіді на ЗНО з англійської мови

8 червня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з англійської мови, що був проведений у вівторок. Використовуючи правильні відповіді на завдання тесту, учасники тестування зможуть визначити власний тестовий бал за виконання тесту, повідомляє osvita.ua

Максимальна кількість балів, яку можна набрати правильно виконавши всі завдання тесту - 56 балів. Завдання з розгорнутою відповіддю, що передбачало створення власного висловлення буде оцінено від 0 до 14 тестових балів. 

Обробка сертифікаційних робіт учасників зовнішнього незалежного оцінювання, встановлення порогу«склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з англійської мови відбудеться не пізніше 22 червня 2016 року.

При оголошенні результатів ЗНО з англійської мови буде оприлюднена таблиця за шкалою від 100 до 200 балів. Результати за рейтинговою шкалою використовуватимуться абітурієнтами під час вступу до вищих навчальних закладів.

Учасники ЗНО, які не подолають пороговий бал, визначений експертною комісією з питань результатів ЗНО з англійської мови, вважатимуться такими, хто тест не склав.

Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно