Вступна кампанія 2016: абітурієнти вже подали понад мільйон заяв

Станом на 8 ранку 20 липня подано 1 млн. 350тис. заяв на вступ до вищих навчальних закладів. При цьому документи вже встигли подати 435,6 тис. абітурієнтів.

Про це під час прес-конференції на тему «Вступна кампанія 2016: екватор» розказала перший заступник Міністра освіти і науки України Інна Совсун, інформує офіційний сайт МОН.

«Наразі для вступу на бакалаврат вже встигли подати свої заяви 171 тис. 179 абітурієнтів: 762тис. заяв подано в електронному вигляді та 108 тис.  -  в паперовому. Таким чином, якщо порівнювати з кількістю осіб, що подолали поріг «склав/не склав» за ЗНО з української мови, що обов’язкове для вступу на бакалаврат за усіма спеціальностями, можна говорити, що документи на вступ лишилось подати тільки третині від орієнтовної кількості вступників цього року», - зазначила Інна Совсун.

Вона наголосила, що ЗНО з української мови – лише орієнтовний показник, адже є пільгові категорії вступників, які не здають ЗНО, а також інші нюанси, проте це дає приблизне розуміння ситуації зі вступом на бакалаврат, що склалася цього року.

Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно