Новини

  • 07 Июля 2016 Обов'язкове ЗНО з іноземних мов з наступного року не вводитимуть

        Введення нового формату зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов в Україні відклали ще на один рік. Відповідне рішення ухвалила Колегія Міністерства освіти і науки.
    Про це повідомляє у статті на «Українській правді. Життя»

  • 07 Июля 2016 Уряд збільшив обсяг держзамовлення для вишів

         Збільшення обсягу державного замовлення на 12,3% викликано об’єктивними причинами, що, в першу чергу, пов’язані з суспільно-економічною ситуацією в Україні: неврегульованим питанням фінансування професійно-технічної освіти, факторами, що спричинені військовим конфліктом на українській території, та збільшенням частки випускників бакалаврату в 2016 році, порівняно з попереднім роком. На цьому під час засідання Кабінету Міністрів України 6 червня наголосила міністр освіти і науки Лілія Гриневич, передає osvita.ua.

  • 10 Июня 2016 ЗНО з біології відбудеться 10 червня

    10 червня буде проведено ЗНО з біології.Для участі у тестуванні зареєстровано 87 900 майбутніх учасників вступної кампанії. Сертифікаційна робота з біології містить 50 завдань, на виконання яких учасникам ЗНО буде відведено 120 хвилин.

  • 09 Июня 2016 Результати ЗНО погіршилися: відомі підсумки тестування з обов’язкових предметів

    Обов'язкові предмети ЗНО здані, і експерти вже підводять підсумки. На жаль, результати погіршилися. Якщо з української мови та літератури (не склали 9%) вони майже такі ж, як торішні (до речі, їх тоді називали провальними), то з історії України (13%) та математики (15%) справи зовсім кепські. "Багато завдань були легше, ніж в 2015-му", – каже вчитель української мови та літератури однієї з київських шкіл Вікторія Палієнко. Солідарні з нею і фахівці з Асоціації репетиторів України, пише Сегодня.ua.

  • 09 Июня 2016 Опубліковані відповіді на ЗНО з англійської мови

    8 червня опубліковані правильні відповіді на завдання тесту ЗНО з англійської мови, що був проведений у вівторок. 

  • 06 Июня 2016 В УЦОЯО радять звіряти результати ЗНО онлайн

    В Українському центрі оцінювання якості освіти радять учасникам ЗНО у випадку сумнівів щодо правильності встановлення результату тестування скористатися можливістю порівняння своїх результатів онлайн.

  • 13 Апреля 2016 Нові програми ЗНО на 2017 рік.

    Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки від 3 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінювання осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти» затверджено програми зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької та російської мов. Наказ набуває чинності з 1 серпня 2016 року.

  • 07 Февраля 2016 Порядок реєстрації на ЗНО 2016 року

    Реєстрація осіб для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2016 рокутриватиме з 12:00 1 лютого до 4 березня 2016 року

    1. Ознайомтесь із правилами прийому до обраного Вами вищого навчального закладу.

    2. Здійсніть вибір навчальних предметів, із яких Ви бажаєте пройти зовнішнє незалежне оцінювання.

    3. Підготуйте необхідні для реєстрації документи та матеріали.

    4. Сформуйте комплект реєстраційних документів та подайте його до навчального закладу, в якому навчаєтесь.

  • 07 Февраля 2016 Реєстрація на ЗНО-2016 розпочинається у понеділок.

    У понеділок 1 лютого розпочинається реєстрація абітурієнтів та випускників шкіл для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні. Цього року процес реєстрації триватиме впродовж місяця і завершиться 4 березня 2016 року. Особливістю проведення цьогорічного ЗНО є проведення державної підсумкової атестації з української мови і літератури, математики та історії України у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

  • 07 Февраля 2016 Графік проведення ЗНО 2016 року

    Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2016 році. У 2016 році зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, математики та історії України відбудеться у травні. ЗНО з інших предметів відбудеться з 3 червня по 17 червня 2016 року.

  • 07 Февраля 2016 5 січня розпочато реєстрацію на пробне ЗНО

    У вівторок 5 січня регіональні центри оцінювання якості освіти розпочали реєстрацію осіб, які виявили бажання взяти участь у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. Головною метою проведення пробного тестування є відтворення умов проведення основної сесії ЗНО, що сприятиме підготовці майбутніх абітурієнтів до участі у тестуванні.

  • 07 Февраля 2016 Особливості ЗНО-2016:

    Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) отримав необхідне фінансування і активно готується до проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році: розробляються і затверджуються тестові завдання, оновлюється матеріально-технічна база, перевіряється логістика (тиражування і доставка тестових завдань) та взаємодія між регіональними центрами, ведеться робота з доукомплектування штату, в першу чергу – ІТ-працівниками.

  • 07 Февраля 2016 Хто і коли складатиме ЗНО у 2016 році

    Зовнішнє незалежне оцінювання та державну підсумкову атестацію у 2016 році планується провести за зміненими правилами. Відповідне рішення вже ухвалено Колегією Міністерства освіти і науки України і підписано міністром освіти і науки.

    Відповідно до рішення колегії, зовнішнє незалежне оцінювання для бажаючих вступити до вищих навчальних закладів буде проведено з таких навчальних предметів: української мови і літератури, історії України, математики, біології, географії біології, географії, фізики, хімії, англійської,іспанської, німецької, російської, французької мов.

1  < 2 3 4 5
Фильтр
Найдено 5 
Подтвердите
Для того, что бы добавить товар в список желаний, Вам нужно